Tony Beumer Post Hotsspots sletje X

Tony Beumer Post:
Hotsspots sletje X
Tja, een taal die zij misschien begrijpt. Dit is een vrouw die zegt het goed te hebben met kinderen, een vrouw die haar eigen kinderen niet spaart om haar zin te krijgen, een vrouw die denkt het recht te hebben om de forum van een licht verstandelijk gehandicapte meisje leeg te halen en alle leden een ban te geven. Dit is een vrouw die al vanaf haar prille begin in de tracker wereld nog niets heeft gepresteerd. Een vrouw die overal vijanden maakt. 

Leuk om zo'n post eens "onder de loep te nemen" en te ontrafelen. Zoals je de frustraties van de schrijver door de regels heen kunt lezen. ;)

We beginnen met de aanhef. Hotsspots sletje X.
Dat is duidelijk al een frustratie. Het is volgens Tony Beumer het sletje van Hotsspots en niet van Tony Beumer. ;) 

Vervolgens Tja, een taal die zij misschien begrijpt.
Dat is te hopen al acht ik de kans minimaal dat ze het überhaubt ooit zal lezen. ;)


Dit is een vrouw die zegt het goed te hebben met kinderen,
Dat is al meer dan Tony Beumer kan zeggen over zijn eigen kinderen waardoor we nog een frustratie van de schrijver ontdekt hebben.


een vrouw die haar eigen kinderen niet spaart om haar zin te krijgen
Zonder bijgevoegde bewijzen is dit smaad en laster. Helaas is niet helemaal duidelijk tegen wie deze smaad en laster gericht is. De naam die Tony Beumer noemt is namelijk ook niet bepaald uit betrouwbare bron afkomstig èn die bron is bovendien door Tony Beumer via een mail bevestigd. ;)
Waar andere kinderen niet gespaard zijn weten wij niet. Bewijzen van iets dergelijks zijn er niet volgens ons, tenzij Tony Beumer daar alsnog mee kan komen. Tot nu toe zijn er alleen de verdachtmakingen van Tony Beumer en die lijken er meer op gebaseerd te zijn om zijn eigen naam schoon te praten.
Waar Tony Beumer zijn eigen kinderen voor gebruikt kunnen wij dus wel aantonen in de posten Kelsey en Melissa.

een vrouw die denkt het recht te hebben om de forum van een licht verstandelijk gehandicapte meisje leeg te halen en alle leden een ban te geven. 
Complimenten wanneer ze dat gedaan zou hebben. Een forum van een kind hoort niet thuis in de illegale scene van de trackerwereld waar de hoogste criminaliteitsmarges gemeten worden.
Ook dit is weer een leugen van Tony Beumer waarvan wij de werkelijke toedracht kennen. Wij hebben blijkbaar toch de iets meer deskundige contacten. ;) Tony Beumer heeft dit forum zelf leeg gemaakt tijdens een mislukte poging enkele spamaccounten te verwijderen. Een fout die Tony Beumer regelmatig maakt. ;)
Wat me tevens opvalt is dat het meisje nu opeens licht verstandelijk gehandicapt is. Waarom is zo'n kind dan uit huis geplaatst? Voor andere ouders zijn hun kinderen alles en die hebben er alles voor over hun kinderen zo lang mogelijk een prettig thuis te geven. Ook hieruit blijkt weer de frustratie van een ouder die gefaald heeft. 

Dit is een vrouw die al vanaf haar prille begin in de tracker wereld nog niets heeft gepresteerd.
Wellicht omdat ze daar niet komt. ;)

Een vrouw die overal vijanden maakt. 
Nog een frustratie van de schrijver zelf. Het is natuurlijk ook een optie om bronnen te checken voordat je ze gaat gebruiken maar daar heeft Tony Beumer blijkbaar nog nooit van gehoord. Het meest opvallende aan alles is dat het altijd Tony Beumer en consorten zijn die met dezelfde namen aan komen zetten en altijd is dat in situaties waar ze zelf wind tegen hebben. Dan wordt er altijd afgeschoven. ;)
Het forum TorrentLady's World is een flop en zie waar ze mee komen: Hotsspots heeft dit gedaan. ;)
Het forum De Beste Trackers wat ook van Tony Beumer was werd om praktisch dezelfde redenen gesloten.
Bij de sluiting van het forum Trackers Info wat ook van Tony Beumer was, wist Tony Beumer niet hoe snel hij naar Hotsspots kon kruipen en om vergeving smeken. Grote trackereigenaren noemen hem sinds die tijd de huilebalk. Het zal daarbij ook niet zonder redenen zijn dat grote trackereigenaren Tony Beumer negeren en hem niet te hulp schieten in zijn persoonlijk haatcampagnes. Zij hebben al eerder kennis gemaakt met de frustraties van Tony Beumer en zijn bekend genoeg met de gevolgen èn met de "slachtoffers" om te kunnen weten hoe de vork werkelijk in de steel steekt. ;)
Daarbij zal iemand die niet op trackers komt daar niet veel vijanden hebben, geheel in tegenstelling tot Tony Beumer die in die wereld de meeste bekendheid geniet door zijn jarenlange infiltratie en verraad.

Wij spreken nog wel eens mensen. Mensen uit de trackerwereld en "normale" mensen. ;) Frappant is het als mensen uit de ene wereld mensen uit de andere wereld blijken te kennen. Dat is blijkbaar iets wat het soort roddelaars zoals Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk niet kennen of niet voorzien hebben. Dat zegt ook wel weer iets over de omvang en de aard van hun eigen sociale contacten. Wanneer internet en trackers daarin de hoofdrol spelen is het niet vreemd dat ze de banden met de realiteit zo kwijt zijn geraakt. Zielig inderdaad. ;)

7 opmerkingen:

  1. Tsja Tony Beumer heeft er duidelijk nog nooit iets van begrepen ... en dat is niet erg.

    Uiteindelijk heeft hij alleen zichzelf ermee. Die paar pechvogels die met hem contact hebben gaan mee door het slijk maar daar kiezen zelf voor.

    Het is al jaren lang hetzelfde kringetje waar Tony Beumer mee omgaat en dat kringetje kwam op het Hotsspots forum al in opspraak. Trackers zijn ermee bekend. We weten dat ze niet te vertrouwen zijn maar ze zijn bruikbaar haha. En verder is het lachen om de blunders en bloopers hè XD

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij heeft een maatje van zijn niveau toch ;)
      Op smaad en lastersites die hun eigendom zijn kraken ze hotsspots af tot en met en dat forum is al eeuwen weg lol
      Maaaaar.... ze hebben wel topranks op trackers met dat script hahah en bieden zelfs trackers te huur of te koop aan met dat srcipt en nog erger op een nl server en het kan nog erger want dat is een shared server met 90 sitejes te delen whoehahhhahhahahaaa De eigenaresse van Torrentladys world dus ;)
      Kan het nog dommer? Echt niet whahhahaha

      Verwijderen
    2. Leaseweb.... dat licht zo gevoelig in de trackerwereld ;) En nu dezelfde groep weer waar zij ook aan hangen als klitten lol THC weer eens verdwenen.... Verrekte jammer dat die van Hotsspots er niet meer zijn, die hadden de link al veel eerder gelegd, voordat het te laat was ;)

      Verwijderen
  2. Hij kan kwekken wat hij wil maar die van Hotsspots wisten tenminste waar ze het over hadden en dat kan je van Beumer niet zeggen.
    Zo n00b maak je ze zelden mee whahhahhaaa

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Uhm tja..
      Misser om te gaan beweren dat iemand je forum heeft geleegd en dan vergeten om logboeken te cleanen lol
      Misser om 10.000 man inlog van je server te geven lol
      Misser om voor je server zelfde inlog te nemen die je al 5 jaar lang gebruikt op trackers, op chats, op mails lol
      Misser om inlogs op te sturen naar een dom gansje dat niet half weet wie er op haar pc kan lol
      Misser om ingebouwde mods niet te gebruiken waar ze voor zijn lol
      Kan hendig een paar a4tjes vol krabbelen met missers maar wat helpt het lol
      Je hebt er bij die leren van hun fouten en je hebt er bij die hun leven lang zo stom blijven als het achterend van een varken. Kiezen ze ook zelf voor lol
      En zou ook niet mijn keuze zijn haha zeer zeker niet lol

      Verwijderen
    2. Beumer weet donders goed dat Hotsspots niets met trackers heeft. Als ik me niet vergis hebben ze hem zelfs gepolst voor een leidinggevende taak op een van de afdelingen.
      Hij zal wel niet aan de normen voldaan hebben anders zat hij niet meer in de trackerbussines. Dat is iets wat Hotsspots niet tollereert, dat hun medewerkers op trackers rondstruinen.
      Een persoonlijk wraakoefening van Beumer en weer een sof.

      Verwijderen
  3. Tony Beumer had die 5 jaar beter kunnen besteden aan zijn persoonlijke relaties. Had hij daar meer aandacht voor gehad dan was zijn dochtertje niet uit huis geplaatst, had zijn andere dochter misschien niet moeten trouwen en nog kunnen genieten van haar onbezorgde jeugd en was zijn derde dochter waarschijnlijk niet misbruikt door een vriend des huizes. Had Tony Beumer die 5 jaar wat meer aandacht aan zijn vrouw gegeven in plaats van de tijd aan zijn pc en trackers dan was het misschien niet eens nodig geweest voor Tony Beumer om getrouwde vrouwen te stalken die nog nooit van hem gehoord hebben.

    Inderdaad komt in alles wat Tony Beumer online zet als eerste zijn frustraties aan het licht.

    Relaties die niet deugen. Ouders die falen in de opvoeding. Kinderen in de goot. Sites die mislukken. Overal vijanden hebben.

    Alles wat hij zelf zo ervaart projecteert hij op anderen. Hij vergeet daarbij dat er miscchien wel andere personen in de trackerwereld zijn die die anderen waarop hij die kwade eigenschappen probeert te projecteren wèl persoonlijk kennen, èn bij de juiste naam èn die ook nog beter op de hoogte zijn van diverse omstandigheden.

    Het is best zielig dat niemand Tony Beumer of zijn aanhang de moeite waard lijkt te vinden om hem op zijn fouten te wijzen. Ze lachen alleen maar en niemand die hem wil helpen op die paar onnozele halzen na die niet eens weten hoe ze moeten googlen.
    Het is zielig als je ziet hoe hij dan nog andere mensen en sites af durft te kraken terwijl hij zelf zo vreselijk geminacht wordt om dat wat hij zelf niet bereikt heeft en nog meer om wat hij van anderen stuk gemaakt heeft.
    Het is zielig om te zien hoe hij alles af wil schuiven op anderen terwijl het zijn eigen keuzes zijn geweest.
    Voor hem is het schijnbaar vreselijk belangrijk wat iemand presteert in de trackerwereld. Wat heeft hij daarin gepresteerd? Niets.
    Zijn relatie is op de klippen.
    Zijn kinderen kunnen niet genieten van de onbezorgde jeugd waar ze recht op hebben.
    Werk zal hij ook niet hebben.
    Hij heeft zijn gezin niet meer kunnen bieden dan een huurwoning.

    Waarom zou je dan niet anderen zwart gaan maken die genieten van een onbezorgd leven, een gelukkige relatie, kinderen happy, koopwoning en een aardig vakantiehuis, goede banen, eigen bedrijven, sociale bezigheden......
    Dan wordt je leven toch echt overheerst door jalouzie

    BeantwoordenVerwijderen