Internet-Parasieten.Info

5 mei 2013

Internet-parasieten.info is een initiatief aangestuurd door een van de onderwerelden van het internet: de trackerwereld. Internet-parasieten.info is een blog dat opgericht is met de intenties leugens, smaad en laster te verspreiden, te bedreigen, te chanteren met als belangrijkste doelstelling hiervoor aanhangers te werven.

De eigenaren van Internet-parasieten.info zijn Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk. In de Trackerwereld waar iedereen zich verbergt achter aliassen zijn zij op dit moment bekend als Drone en TorrentLady. Zij zijn de eigenaren van het zogenaamde forum TorrentLady's World.

Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk worden hierbij niet alleen ter zijde gestaan door diverse personen uit de trackerwereld maar ook uit hun sociale kringen voor zover men dat zo kan noemen.

Internet-parasieten.info is niet de eerste smaad- en lasteropzet van Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk. De eerste aanzet daartoe van dit duo vinden we terug op het zogenaamde forum TorrentLady's World en deze aanzet wordt al snel opgevolgd door 3 nieuwe projekten:
Nl-platform.info wordt omgebouwd ten bate van smaad- en lasterpraktijken.
Cleos-meaning.info krijgt nieuwe inhoud tenbate van smaad- en lasterpraktijken.
Wie-en-wat.blogspot.nl, een geheel nieuw blog op Blogger.com wordt speciaal voor dit doel gemaakt.


Voordat deze samenwerking tot stand kwam waren Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk al zeer bedreven in smaad- laster en andere criminele activiteiten. Wij gaan zoals deze personen dit zelf noemen alles "onder de loep nemen".

Wij zijn van mening dat de wijze waarop Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk te werk gaan absoluut niets met een trackerwereld of het uitvoeren van een hobby (in de trackerwereld) te maken hebben.
Wij zijn ons er terdege van bewust dat zij zich daar regelmatig op beroepen omdat ze op steun hopen van de trackerwereld. Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk zijn namelijk geheel afhankelijk van de trackerwereld voor het welslagen van hun bedreigingen, smaad en laster. Zonder die steun zijn ze niets.

Zoals we weten zijn er altijd bepaalde personen die daar intrappen. In de trackerwereld worden dat de nablaters genoemd en dat zal wel met gegronde redenen zijn. In de oorlog noemden ze dit NSB'ers. Dit blog zal uitwijzen dat er niet zo heel veel verschillen zijn helaas.
Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk sturen aan in oplichting, smaad, laster, bedreigingen, chantage en diverse andere criminele activiteiten die wij hier stuk voor stuk onder aandacht gaan brengen. Het bedreigen en intimideren van kinderen krijgt daarbij extra de aandacht. Sexuele intimidatie van kinderen en het dreigen met verkrachting van minderjarigen worden vermeld. Kinderen misleiden en aansporen tot het meewerken aan illegale activiteiten is nog iets wat deze "groepering" hobby noemt en daarbij aarzelen ze ook niet verstandelijk minder begaafde personen voor hun criminele doelstellingen te gebruiken.

Het is ons meer dan duidelijk gemaakt dat het gros van de trackerwereld zich hier maar al te graag van wil distanciëren. De praktijken van Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk èn aanhang zijn bij velen veel te goed bekend zowel uit het heden als het verleden.
Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk vestigen de aandacht op zeer ongewenste wijze op de gehele trackerwereld. Dat wordt ze niet in dank afgenomen. Daarnaast hebben de meer gevestigde trackers hun eigen ervaringen o.a. met dit duo maar ook met situaties en zogenaamde namen.

Dit blog zal veel verduidelijken en nog meer ophelderen over de leugens en minderwaardige praktijken van Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk Onze doelstelling hierbij is de trackerwereld te ontlasten van de verdachtmakingen die Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk daar deponeren.
Wij gaan aantonen dat de praktijken van Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk niets te maken hebben met de nl-trackers maar puur gericht zijn op persoonlijke wraakakties van Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk. 
Wij zijn ervan op de hoogte dat verschillende met naam genoemde personen uit de kringen van Tony Beumer en Marina van den Berkmortel-IJzendijk hier al wel van op de hoogte zijn (en dat al jaren lang) maar hier toch om een of andere reden niets tegendoen. Dat is een instelling die wij absoluut niet waarderen of begrijpen. Dat zijn die laffe personen die een omweg nemen als ze zien dat een kind op straat mishandeld wordt. Dat zijn de laffe personen die instemmen met kindermisbruik voor een staffpositie.

Wij zijn het er wel mee eens dat naast de namen van kindermisbruikers ook die namen genoemd mogen worden. Het internet is bedoeld voor iedereen en voor kinderen moet dit ook een veilige omgeving zijn net zo goed als voor andere groeperingen die minder zelfbewust kunnen handelen. 60% in de trackerwereld is minderjarig of minder begaafd/toerekeningsvatbaar/labiel/of wat dan ook. Spelbrekers èn misbruikers in de trackerwereld bij naam noemen is geen misdrijf, het zijn waarschuwingen, zoals kindermisbruikers op het net met naam genoemd mogen worden. Het zijn ook juist die spelbrekers die het image van de trackerwereld omlaag blijven halen.

Het is vooral dat image waar de trackerwereld zo snel mogelijk vanaf moet zien te komen willen ze een kans maken te blijven bestaan. Daarnaast is het beslist noodzakelijk dat de kennis en het niveau op trackers flink omhoog wordt gestouwd. ABN èn basiskennis internetgebruik zijn wel het minste wat men mag eisen.

Een tracker die in dat alles gerespecteerd wordt zal ook weinig last ondervinden. Het zijn altijd dezelfde eigenaren die de ene na de andere tracker online zetten en weer zien verdwijnen. De schuld ligt volgens hen altijd bij Brein, donatiesystemen of hackers maar de werkelijke schuldige zijn ze zelf.
Ze werken mee aan dit soort praktijken, het soort praktijken waar Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJzendijk en aanhang voor staan. Ze werken mee aan het zwartmaken van sites en personen aangestuurd door Tony Beumer, Marina van den Berkmortel-IJzendijk en aanhang, ze ddossen op commando en plaatsen (gedikteerde) reacties.
Wie zal dan de schuldige zijn ;)


* Wanneer op dit blog een eigen naam gelinkt wordt verwijst deze naar uitgebreide gegevens omtrent die persoon.  Zie ook de Menubalk Index, Personalia, Domeinen.
* Wij hebben niets te maken met Trackersinfo, Torrentstart, Hotspots, TOF, Torrentwereld, Duken of andere sites van dien aard. Wij nemen de basisreglementen voor bloggers in acht gecoördineerd door het Bloggers Platform. 
* Klachten doen wij niet aan. Berichten worden alleen verwijderd op last van een rechter.
* Mail dito. Reacties kunnen geplaatst worden waar wij daarvoor gelegenheid geven. Misbruik wordt niet getolereerd, wèl gerapporteerd.