Juli 2012 Screens Sessie Einde Loopbaan TorrentLady als Mede-eigenaar TorrentWereld.nl

18 augustus 2012 verzendt Marina van den Berkmortel-IJzendijk de volgende screens aan Mel Brooks. Deze screens tonen aan dat ook de staff van Torrentwereld.nl destijds door schade en schande wijzer is geworden en uiteindelijk unaniem tot de conclusie is gekomen dat het onmogelijk is om met Marina van den Berkmortel-IJzendijk samen te werken.

Wanneer een stafflid het niet eens is met Marina van den Berkmortel-IJzendijk dan ondermijnt men namelijk het gezag van Marina van den Berkmortel-IJzendijk en dat is natuurlijk onacceptabel ;)
Marina van den Berkmortel-IJzendijk speelt het zo dat Ed Berends, de andere mede-eigenaar van Torrentwereld.nl haar kant kiest en samen met haar de rebellerende stafleden uit hun funktie zet. Althans, zo had Marina van den Berkmortel-IJzendijk het gepland. Ed Berends speelt haar spel echter niet mee maar draait de rollen om. Marina van den Berkmortel-IJzendijk heeft geen andere keuze. Zij moet haar nederlaag aanvaarden en verlaat Torrentwereld.nl.
Daarmee is de rust echter niet wedergekeerd op Torrentwereld.nl. Marina van den Berkmortel-IJzendijk heeft haar spionnen op het forum en blijft nog lange tijd opstoken in de trackerwereld en stalkt zelfs de eigenaar Ed Berends.
Een half jaar na deze gebeurtenissen op Torrentwereld.nl stuurt Marina van den Berkmortel het op inmiddels herkenbare wijze erop aan dat ze net als op Torrentwereld.nl een stafflid ervan kan beschuldigen haar gezag te ondermijnen. Exact zoals dat op Torrentwereld.nl gebeurde tracht Marina van den Berkmortel-IJzendijk ook nu weer anderen ervan te beschuldigen "de macht over te willen nemen". Het is altijd weer opvallend hoe Marina van den Berkmortel-IJzendijk met regelmaat de woorden macht en bekendheid noemt.

Helaas voor Marina van den Berkmortel-IJzendijk hebben die woorden niet voor iedereen zoveel betekenis. Als het Mel Brooks om macht te doen was geweest had zij de inloggegevens van de server wel aanvaard maar die heeft ze afgewezen zoals blijkt uit de gesprekken met servereigenaar Tony Beumer.

Mel Brooks was duidelijk niet van plan naar de pijpen van Marina van den Berkmortel-IJzendijk te dansen en is gestopt op het forum TorrentLady's World. Mel Brooks heeft zowel aan Marina van den Berkmortel-IJzendijk als aan Tony Beumer uitleg hierover gegeven. Een en ander zou te lezen moeten zijn in de persoonlijke gesprekken die Marina van den Berkmortel-IJzendijk geheel tegen de algemene privacy-normen in heeft gepubliceerd op een van haar sites. ;)
Mel Brooks heeft daarbij duidelijk aangegeven er geen prijs op te stellen nog contact te hebben met Marina van den Berkmortel-IJzendijk en Tony Beumer. Dit verzoek wordt echter compleet genegeerd en Mel Brooks wordt tot op heden net als Ed Berends destijds gestalkt en waar maar mogelijk is zwart gemaakt.

Mel Brooks is niet het eerste slachtoffer van Marina van den Berkmortel-IJzendijk en zal net zo min het laatste zijn. Net als Ed Berends, Wildest, Aces, Fun4All en vele vele anderen dat niet zullen zjn.
Marina van den Berkmortel-IJzendijk geilt te zeer op macht en bekendheid in de trackerwereld om daar nog mee te kunnen stoppen. Zij is hier zo aan verslaafd dat zij niet op normale manier kan funktioneren. Samenwerking met haar is alleen mogelijk met types die zich laten overheersen.

De staff van Torrentwereld.nl had dit goed gezien. Mel Brooks had dit voorzien, doordat Marina van den Berkmortel-IJzendijk Mel Brooks wilde gebruiken voor haar wraakakties tegen Ed Berends en daarvoor voor andere "problemen van Marina" wist Mel Brooks in welke richting dit gestuurd werd.

Laten wij ons niet verlagen tot Trackerniveau zien we Ed Berends zeggen op een van de screens. Helaas zegt dat alles over de trackerwereld. Ook Mel Brooks geeft in verschillende van de door Marina van den Berkmortel gepubliceerde gesprekken aan zich niet met die trackerwereld te willen bemoeien maar alleen te willen helpen met script, forum en neutrale posten.
Niet alleen krijgt Mel Brooks van Marina van den Berkmortel-IJzendijk en Tony Beumer verschillende andere identiteiten maar opeens heeft ze ook verschillende trackers gehad en runt ze blogs. ;)
Om hun leugens kracht bij te zetten hebben Marina van den Berkmortel-IJzendijk en Tony Beumer inmiddels al diverse sites en blogs online gezet en weer gewijzigd en zijn een paar daarvan alweer door henzelf geleegd.
Leugens, oplichting en bedrog vieren hoogtijdagen op het forum TorrentLady's World net zoals het voorheen was op Torrentwereld.nl toen Marina van den Berkmortel-IJzendijk daar nog de GROTE BAAS was. ;)
Het is haar eerste levensbehoefte blijkbaar. ;)
Dit is geen mentaliteit om trots op te zijn. Deze types zijn op geen enkele manier van toevoegende waarde. Ze zijn niet te vertrouwen, hebben geen respect en hebben maar één doel voor ogen: dat wat niet op hun hand is slopen. 
Laat dit een waarschuwing zijn.